Automate your Marketing
with Womplify




 
Izzati's FotoPage

By: Nur Izzati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Feb-2011 14:35 Email | Share | | Bookmark
Apom Cawan for SALE!

 
 
 
View all 5 photos...
Available for ordering for any occasion

RM 0.40 each / RM 40 for 100 pieces

Penang areas only. Interested? Don't hesitate to contact me at 0195531701 (Izzati)

Order jangan tak order!







Wednesday, 5-Jan-2011 15:55 Email | Share | | Bookmark
Engagement 1.1.11

 
 
 
View all 16 photos...
dipaksa syok sendiri..wakakaka!














Thursday, 12-Aug-2010 16:55 Email | Share | | Bookmark
Taman Rimba Ki...Kiara

 
 
 
View all 13 photos...
Baru-baru ni pergi ke Taman Bukit Kiara, kononnya nak shoot landscape yang di dakwa cantik, skali pegi xde apa da...hehe.. so,terpaksa la dua model tak bertauliah ni jadi model taman. haha! actually xjuga, kami ada je shoot alam flora dan fauna..so tgk2 la ye...enjoice...











pastu model2 sekalian ngap2 secret recipe...


Sunday, 18-Jul-2010 09:25 Email | Share | | Bookmark
Floria Putrajaya 2010

 
 
 
View all 12 photos...
Floria Putrajaya 2010
ok la, penat panas semua ada...tapi kalau ada macro lens kan besh...













Friday, 9-Jul-2010 12:47 Email | Share | | Bookmark
Penang Youth Park

 
 
 
View all 5 photos...
Selepas kami dari Georgetown festival, kami meriadahkan diri di Penang Youth Park,sayangnya hujan xlama lepas tu, so shooting kami xlama...









[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net